Bel ons: 010-8420298

Welkom bij Medimobility

Betaalmogelijkheden Keurmerk Medimobility

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden bij Medimobility


U kunt uw bestelling op verschillende manieren betalen. Wij accepteren iDeal, achteraf betalen, Creditcard, Bancontact (België), PayPal en betalingen per bank vooruit.


iDeal
Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDeal is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDeal hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Wij nemen uw order direct in behandeling, omdat iDeal betalingen direct binnen zijn.
Achteraf betalen
Wenst u het product eerst te ontvangen alvorens u een betaling wilt verrichten? Bij Medimobility is het geen probleem om achteraf te betalen! Zoals u van ons gewend bent plaatst u heel eenvoudig de bestelling. Nadat u het product heeft ontvangen, heeft u 14 dagen de tijd om de meegeleverde factuur die per e-mail naar u toe word gestuurd, te betalen. Bekijk de algemene voorwaarden voor alle regels en voorwaarden voor achteraf betalen.


PayPal
Paypal is een extreem veilige maar zeer eenvoudige manier van betalen via het internet, zonder betalingskosten, en gekoppeld aan een bankrekening, girorekening of creditcard (Visa, Mastercard, American Express) van uw eigen keuze. Wij nemen uw order direct in behandeling, omdat PayPal betalingen direct binnen zijn.
Per bank vooruit
Betalen per bank kennen we allemaal. U geeft uw bank opdracht een betaling naar ons over te maken. Wanneer wij de betaling hebben ontvangen zullen wij direct uw order in behandeling nemen. Deze manier van betalen duurt gemiddeld 2 werkdagen.

Onze bankgegevens zijn als volgt:

Begunstigde: MediMobility te Oud-Beijerland
Rekeningnummer: 0206982348
IBAN: NL29KNAB0206982348
SWIFT/BIC: KNABNL2H
Bank: KNAB