Bel ons: 010-8420298

Welkom bij Medimobility

Betaalmogelijkheden Keurmerk Medimobility

Over Medimobility

Over Medimobility


MediMobility, met haar websites www.medimobility.nl en www.medimobility.de, is onderdeel van het Nederlandse bedrijf MediMobility (onderdeel van Webaholic), gevestigd te Oud-Beijerland. Wij zijn actief op de Nederlandse en Duitse markt van hulpmiddelen die u weer vooruit helpen. Dit betekent een afgebakend gebied en daarmee een heldere focus.


Ons doel
Bij de oprichting in 2010 is tot doel gesteld een verbetering van het aanbod hulpmiddelen op internet. Steeds meer zorgverzekeraars schrappen hulpmiddelen uit het zorgpakket. Daardoor zijn consumenten op zichzelf aangewezen bij het aanschaffen van hulpmiddelen. Internet biedt een uitstekend platform om de consument breed te informeren en een eventuele aanschaf eenvoudig te doen realiseren.

Onze missie
Wij spreken het liefst over speerpunten. Onze speerpunten zijn een goed product voor een eerlijke prijs, gesteund door deskundige en klantvriendelijke service. In de praktijk vertaalt dit zich naar een breed assortiment hulpmiddelen, een deskundige klantenservice bestaande uit professionals met jaren ervaring in de medische- en zorgwereld, alsook een gezonde instelling. Wij begrijpen als geen ander dat hulpmiddelen uw leven dienen te veraangenamen. Om dit mogelijk te maken denken we graag buiten de hokjes.